Prof.Dr. Besim Üstünel Anaokulu
Selimpaşa Merkez Mah. 6005 nolu sok. No35 Silivri İstanbul

VİZYON

Okulunda istekle ve güler yüzlü çalışan öğretmenlerin eşliğinde "önce insan" anlayışından yola çıkarak hazırlanan ´proje tabanlı aktif öğrenme´ sistemine dayanan teknolojik destekli 20 kişilik sınıflarda güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, aydın, katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip, hoşgörülü, ahlaklı gençler yetiştiren ve yapmış olduğu çalışmalarla örnek ve önder olan bir kurum olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları, "Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren;milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven, ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır bireyler olarak yetiştirmektir." Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları, "Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren;milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven, ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır bireyler olarak yetiştirmektir."

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08:00 - 12:30 - 12:30 - 17:30

ADA TUR RUHİ KILINÇ

İl Merkezine yaklaşık 40 Km, İlçe Merkezine 12 Km uzaklıktadır.